Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ Emniyet Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümünü münasebetliyle bir kutlama mesajı yayınladı.

KİTSO Başkanı ÖNDEŞ;

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla 1845’te ‘Polis Nizamnamesi’ ile kurulan ve kurulduğu günden bu yana, Devletimizin bekası; birliğimizin, beraberliğimizin muhafazası ve milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakârca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın 170'inci kuruluş yıldönümünde, Türk Polisinin haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Tarihi başarıyla, şan ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımızın, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, başarı dolu nice yıllar diliyorum.” Dedi.