Milletvekillerimiz Reşit POLAT, M. Hilmi DÜLGER, Kilis Valimiz İsmail ÇATAKLI, Kilis Belediye Başkanımız Av. Hasan KARA, AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet TOPRAK, Kilis İl Genel Meclisi Başkanı M. Metin KARAKUŞ, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ ve Kilis Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer SEVENGÜL’den oluşan bir heyet Kilis için acil eylem paketini görüşmek üzere Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN’ı ziyaret etti.

Konu hakkında bir açıklama yapan KİTSO Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ; “Kilis Heyeti olarak Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN'la biraraya gelerek memleketimiz için hazırlanan acil eylem paketinin son durumunu değerlendirdik. Görüş alış verişinde bulunarak taleplerimizi ve KİTSO olarak hazırladığımız raporu Sayın Bakanımıza sunma fırsatı bulduk. İnşallah Kilis adına her şey daha güzel olacak.” Dedi.