Kilis Ticaret ve Sanayi Odası her yıl yaptığı gibi ihtiyaç sahibi öğrencilere bu yıl da “Kışlık Ayakkabı” dağıtımı ile devam ediyor.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ konu ile ilgili yaptığı açıklamada:

“Yatırımın zarar etmediği bir tek yer vardır; o da Eğitim. Bu nedenle geleceğimizin en büyük teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımıza yapabileceğimiz en güzel yatırım eğitimdir. Bu düşünceden hareketle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin destekleri ile Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilk ve ortaokullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi desteklemek amacıyla bu yıl kışlık ayakkabı yardımı yapıyoruz.

Bu konuda kaynak sağlanması ve kışlık ayakkabıların temin edilmesi hususunda çalışmalarımızı tamamlandık. İlk ve ortaokullarda okuyan öğrencilere dağıtılmak üzere 1130 adet kışlık ayakkabının okullara teslim edilmeye başlanmıştır. İhtiyaç öğrencilerin tespiti ve kışlık ayakkabıların dağıtımının okul idarelerince yapılacak olup ve bunun için ayrıca tören düzenlenmeyecektir.” Dedi.

Dağıtılan kışlık ayakkabı ile ilgili kaynak bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden temin edildiğini ifade eden ÖNDEŞ:

“KİTSO’ nun Göz bebeğimiz olarak gördüğü sevgili çocuklarımıza ve Eğitime verdiği desteklerin bundan böyle de artarak devam edecektir.

Bu yardımın yapılmasına maddi kaynak sağlayan, destek veren ve dağıtımında emeği geçen kurum ve kuruluşlara ve onların yönetici ve çalışanlarına teşekkürü bir borç bilir, şükranlarımızı sunarız” dedi.