Sayın Üyemiz;

TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Seçimlere ilişkin;

Seçmen listesine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için; İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği adayının ve İl Kadın Girişimciler Kurul üyeliği adayının www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinde bulunan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurup 23 Ocak 2019 Çarşamba saat 16.00'ya kadar Odamıza teslim etmesi gerekmektedir.

İl Kurulları'na üye olacak kişilerin;

• 18 yaşından gün almış, 40 yaşından gün almamış olması (Kadın Girişimciler Kurulu Üyeliği için bu kural geçerli değildir),
  • Ticaret Sicili'ne kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.
  • Gaziantep'te bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de İl Kurul üyesi olarak yaş sınırı aranmaksızın belirlenebilmektedir.

Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeliği onaylanan kişilerin; İcra Komitesi üyeliği için başvuruları 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 18 Şubat 2019 Pazartesi mesai bitimine kadar üyelerin bağlı bulundukları Oda/Borsa'ya teslim ederek yapılabilecektir.

Başvurusunu tamamlamış icra komitesi üyeliği adayların yer aldığı liste, 22 Şubat 2019 Cuma günü mesai başlangıç saatinden itibaren seçimin gerçekleştireleceği Odamızın ilan panosunda ve internet sitesinde yayınlanacaktır.