Hazineye ait 12 Milyon 993 Bin metrekare, Kilis Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne devredilmiştir.Başta Kilis Ticaret ve Sanayi Odası'nın yıllar önce başlatmış olduğu bu büyük girişimin en büyük adımı böylelikle atılmış oldu.Valimiz Sayın Recep SOYTÜRK, Polateli Kaymakamımız Sayın Mahmut ŞENER, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Hacı Mustafa CELKANLI, Kilis Polateli Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet ÇAPAROĞLU ve Genel Sekreterimiz M. Murat SAKAR bu tarihi anı fotoğraf karesiyle ölümsüzleştirdi.
KiTSO Başkanı Hacı Mustafa CELKANLI açıklamasında "Yıllardır uzun uğraş ve emekler artık meyvelerini vermeye başladı.Bunun en büyük ve somut adımı bu tapuyu memleketimize kazandırarak gerçekleştirmiş olduk.Geçmişten bugüne emeği geçen tüm herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.Biz inandık, siz de inanın.Memleketimizi güzel günler beklemektedir.Dualarınızı bizlerden eksik etmeyin." dedi.