Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Irak Büyükelçiliği’nin yazısına atfen, Uluslararası Bağdat Fuar Alanı’nda 11-14 Şubat 2019 tarihleri arasında Majid Shams Al-Irak Fuarlar ve Kongre Koordinasyon Şirketi ile Fuarlar ve Ticari Hizmetler Genel Şirketi’nin birlikte düzenleyeceği fuara Türk şirketlerinin katılımının arzu edildiği belirtilmektedir.

Yazıda devamla,  bahse konu fuarda;

• Gıda maddeleri, ekipman ve ilgili aksesuarların
  • Altyapı ve elektrik
  • İnşaat ve inşaat yapı malzemeleri
  • Genel endüstriler, otomotiv, baskı ve ambalaj, plastik ve petrokimya ürünleri imalatı, ev eşyaları ve mobilya sektörlerine yer verileceği    ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin ayrıntılı bilgiye; Irak, Bağdat, Alkarada, Hai Al-Wihda, 904. Cadde 38. Sokak No:8 adresinden ulaşılabileceği gibi, Tel: 07832855566 – 007712258866 numaralı telefonlardan ve E-Posta: info@suniraq.com temasa geçilerek de temin edilebileceği kaydedilmektedir.