Ticaret Bakanlığı Bölgesel İstişare Toplantısı Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantı, T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, Sefer Aycan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı ile Afşin, Elbistan, Adıyaman, Gaziantep, Osmaniye, Şanlıurfa ve Hatay’dan Oda ve Borsalar ile iş dünyasından çok sayıda temsilcinin katılımıyla Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

KiTSO Başkanı Celkanlı, Kilis'in; işsizlik, mücbir sebepten dolayı biriken vergi ve prim borçları, sınır ticaret merkeziyle ilgili sorun ve çözüm önerilerini yazılı ve sözlü olarak ifade etti.