KİTSO BAŞKANI CELKANLI'DAN POLONYA TİCARET ODASI'NA ZİYARET

• 13.12.2019

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) Projesi kapsamında, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan ve KİTSO Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı Polonya'nın başkenti Varşova'yı ziyaret etti.TEBD proje paydaşımız Polonya Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen İş Forumu Toplantısı ile Polonya’ya Kilis i anlatan başkan kalkınmada öncelikli şehirlerden biri olduğumuzu vurguluyarak Kilis te yeni kurulacak olan Organize sanayi bölgesine yatırımcıları davet etti. Devlet teşviklerini ve neden Kilis te üretim yapılmalı konusunda açıklamalarda bulundu. Kardeş odamız olan Bursa Ticaret ve Sanayi odasına ayrıca Teşekkürlerini ileterek, Türkiye’nin en büyük sanayi şehirlerinden biri olan Bursa’nın tecrübelerinden faydalanacağız cümlelerine vurgu yaptı.

KİTSO BAŞKANI CELKANLI'DAN POLONYA TİCARET ODASI'NA ZİYARET