Tusaf 16.Uluslararası Kongre ve Sergisi 12-15 Mart 2020

• 12.02.2020

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonundan Gelen Yazıya İstinaden

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu olarak 16.sını düzenleyeceğimiz Uluslararası Kongre ve Sergimiz bu yıl ‘’Buğday ve Un : Üretim, Ticaret ve Sürdürülebilirlik’’ temasıyla 12-15 Mart 2020 Tarihlerinde Titanic Mardan Place Otel ‘de gerçekleştirilecektir.

Bildiğiniz üzere; son yıllarda kongre ve sergimize göstermiş olduğunuz yoğun ilgi nedeniyle konferans ve sergi otelinde konaklamak isteyen üyelerimiz, sektör paydaşlarımız ve misafirlerimizin hepsine yer bulamamaktayız. Bu nedenle konferans, sergi ve konaklama otelimiz Titanic Mardan Place olmasına rağmen, diğer konaklama otelimiz avantajlı fiyat farkıyla birlikte Titanic Deluxe Golf Belek Otel’i olacaktır. Titanic Deluxe otelimizden kongre oteline shuttle servisleri yapılacaktır.

Kongremizin sponsorluk, sergi ve kayıt-konaklama formları ve planlarını ekte dikkatinize sunarız.

Kongre ve sergimiz ile ilgili bilgilere www.tusaf2020.org web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Ekte Kayıt Formu sunulmuştur

Tusaf 16.Uluslararası  Kongre ve Sergisi 12-15 Mart 2020