KİTSO BAŞKANINDAN İlimizde Artan Koronavirüs Vakasıyla İlgili Önemli Açıklamalar

• 08.05.2020

Kilis Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Hacı Mustafa CELKANLI Son Günlerde İlimizde Artan Koronavirüs Vakasıyla İlgili Önemli Açıklamalarda bulundu.

Celkanlı:”Son zamanlarda ilimizde Koronavirüs(Covid-19) pandemisiyle vakaların artış gösterdiği görülmektedir.Ülke genelinde düşüşe geçen salgın verilerinin ilimizde her geçen gün yükseldiği bilinmektedir.Önce kendi sağlığımız ve toplum sağlığı için iş yerlerimizdeki sosyal mesafe kurallarını korumamız gerekmektedir.Bunun için işyerlerimizde her 10 m² ye 1 kişi düşecek şekilde müşteri kabul edilmesi önem arz etmektedir.Bu kurala uymayan iş yerlerine ilgili makamlarca ceza kesileceği odamıza bildirilmiştir.
Kendimizin, çalışanlarımızın ve toplumun sağlığı için pandemi kurallarına titizlikle uyulmasını rica ederiz." dedi.

KİTSO BAŞKANINDAN  İlimizde Artan Koronavirüs Vakasıyla İlgili Önemli Açıklamalar