ONLINE E-TİCARET VE E-İHRACAT UZMANI YETİŞTİRME EĞİTİMİ

• 21.07.2020

Sayın Üyemiz,

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerimizce E-Ticaret, E-İhracat ve Dijital Dönüşüm alanlarında, bölgemizdeki nitelikli insan kaynağı ihtiyacının karşılanması amacıyla 5 Ağustos 2020 Çarşamba günü başlayarak 5 hafta (25 iş günü) boyunca devam edecek olan 150 saatlik “Online E-Ticaret ve E-İhracat Uzmanı Yetiştirme Eğitimi” verilecektir. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek ve detayları ekte yer alan söz konusu eğitim Birliklerimizce ücretsiz gerçekleştirilecektir. Eğitime katılmak üzere başvuru yapmak isteyen adayların https://www.gaib.org.tr/tr/f/78.html adresinde yer alan başvuru formunu 23 Temmuz 2020 Perşembe gününe kadar doldurmaları gerekmektedir.

Eğitime hak kazanan ve eğitimini tamamlayan kursiyerlere yönelik olarak, eğitim sonunda bir değerlendirme sınavı yapılacak ve uzmanlık sertifikaları takdim edilecektir.

Bilgilerinize rica olunur.

Ek:Eğitim Bilgi Notu (6 Sayfa)

ONLINE E-TİCARET VE E-İHRACAT UZMANI YETİŞTİRME EĞİTİMİ