Girişimcilik Eğitimi, Bilgisayar Destekli Tasarım ve 3D Modelleme(Autocad) Kurslarımız Tamamlandı

• 18.01.2022
2019 yılı sosyal gelişmeyi destekleme programı kapsamında İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Tüketen Kilis’ten Üreten Kilis’e Birlikte Katma Değer Yaratıyoruz” projesi dahilinde düzenlenen “Girişimcilik Eğitimi” ve ”Bilgisayar Destekli Tasarım ve 3D Modelleme(Autocad)” kursları Kilis Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde tamamlanmıştır.

21 Aralık 2021 Salı günü başlayan “Girişimcilik Eğitimi” kursu haftanın 4 günü günde 4 saat olmak üzere 1 ay boyunca devam etmiştir.25 kursiyerin katıldığı Girişimcilik Eğitimi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Mehmet ŞENTÜRK tarafından verilmiştir.

25 Aralık 2021 Cumartesi günü başlayan “Bilgisayar Destekli Tasarım ve 3D Modelleme(Autocad)” kursu ise haftanın 3 günü haftada 16 saat olmak üzere 1 ay boyunca devam etmiştir.20 kursiyerin katıldığı Bilgisayar Destekli Tasarım ve 3D Modelleme kursu, Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğretim görevlisi Muhammed DİKMEN tarafından verilmiştir.

Şu anda "Muhasebe, Muhasebe ve Hukuk, İş İdaresi, Bilgisayarlı Ön Muhasebe" kursumuz devam etmektedir.